Harsen

Al heel lang is een vrouw met een vlekkeloze en gladde huid het symbool van schoonheid en sensualiteit. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontharen van je huid op die plaatsen waar je geen haar wil hebben. Tegenwoordig hoort ontharen bij de regelmatige verzorging en hygiëne van de huid, niet alleen voor de vrouwen maar ook voor de mannen. Mannen laten vaak het ongewenste borst of rug haar verwijderen door middel van harsen.

De haren worden heel snel verwijderd door middel van hars strips en blijven dan 3 tot 4 weken weg en de haar wortel wordt niet aangetast of vernietigd. Het haar wordt snel verwijderd, omdat het dan minder pijnlijk is. En door regelmatig te harsen blijven de haartjes zacht en dun en wordt het elke behandeling minder pijnlijk, je raakt er aan gewend. Daarnaast leeft je huid op omdat bij iedere hars beurt de dode huidcellen van je huid verwijderd worden, het beste om te harsen is iedere maand.

Wanneer kan ik beter niet harsen? Als je huid geïrriteerd is, rood is, of op een andere manier beschadigd is.

Welke voorzorgsmaatregelen kan ik nemen voordat ik ga harsen? Vermijd de zonnebank of uitgebreid zonnen 24 uur voor je hars behandeling.

Wat is belangrijk na een hars behandeling? Direct na het harsen is je huid heel gevoelig. Ga dus niet gelijk door naar de zonnebank, maar wacht 24 uur voordat je je huid blootstelt aan de zon. Na het harsen van je oksels: Gebruik de eerste 24 uur geen deodorant met alcohol.

DO: Hydrateer je huid regelmatig, scrub je huid dagelijks maar pas 3 dagen na het harsen, laat je huid ademen(losse kleding), regelmatig harsen.

DO NOT: Niet scheren tussen je hars behandeling in, ga niet in de zon net voor of na het harsen, scrub je huid niet de eerste drie dagen, bij een rode huid: voorkom heet douchen, zonnen en sauna.
 

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Wij gaan verhuizen! Vanaf mei is ons nieuwe adres : Zeemanstraat 61 in Barendrecht.    

Lees meer
Meer nieuws
 • Definitief ontharen

  Pijnloze en effectieve laserbehandeling

  Meer informatie over definitief ontharen

  Klik hier!
 • De Salon

  De salon

  Ontspanning en comfort is bij ons belangrijk

  Bekijk foto’s