Definitief ontharen

Definitief ontharen met de SHR techniek

(Super Hair Removal)

Irritaties na het scheren? We kennen het allemaal en vooral bij de bikinilijn en oksels. Beautysalon Bella mi heeft daar verandering ingebracht, want u kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing. Deze behandeling kan zowel bij man als vrouw uitgevoerd worden.

Een snelle, effectieve, veilige en pijnloze laser behandeling om ongewenst haargroei definitief te verwijderen.

Met een SHR behandeling worden de haarzakjes door middel van warmte vernietigd en deze komen niet meer terug. Oververhitting van de huid wordt bij deze techniek vermeden, daarom kan elk huidtype en haarkleur behandeld worden. Vergeleken met oude IPL methodes zijn deze behandelingen een stuk sneller,  veel minder pijnlijk en 100% veilig.

 • Geen hersteltijd
 • Niet schadelijk voor de huid
 • Geen irritaties meer
 • 100% veilig 
 • 100% pijnloos
 • Uitgevoerd door een laserspecialist
 • Medisch gecertificeerd apparatuur 
 • Behandelingen zijn snel

 

Contra indicatie

Wij werken met de nieuwste apparaten en hierdoor zijn er maar heel weinig contra indicaties aan verbonden.

Wel is het belangrijk dat u geen antibiotica slikt of recentelijk heeft geslikt. Dit kan verkleuringen van de huid veroorzaken. Wij laseren u helaas niet tijdens de zwangerschap. Na ongeveer 3 tot 4 maanden na de bevalling bent u van harte welkom en helpen wij u graag verder, geniet eerst van het kleine wondertje en als u een koortslip heeft kunnen wij u helaas ook niet behandelen.

Hoe verloopt een laser behandeling en doet het pijn?

Een SHR behandeling gaat sneller dan andere apparaten, het gehele lichaam is in 60 minuten behandeld. Als eerst verdelen we over het behandel gebied koude gel, dit geleidt de warmte uit de behandelkop. Het enige wat u voelt is warmte, dit doet geen pijn. De bovenlip, bilnaad en schaamstreek kan iets gevoeliger zijn, dat komt doordat de huid hier dunner is. Ook dit mag geen pijn doen, u moet de specialist altijd vertellen als iets pijnlijk is, zodat wij er ervoor kunnen zorgen dat het voor u een aangename behandeling is. Tussen iedere behandeling zit  3 á 4 weken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

Dit is erg persoonlijk. Dit is afhankelijk van de haarkleur, huidtype en natuurlijk de mate van beharing. Dit kunnen wij u vertellen tijdens een kort intake gesprek. U kunt uitgaan van 10 behandelingen.

Komen de haartjes nooit meer terug?

De SHR behandeling verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve groeifase. De haartjes die zijn behandeld komen nooit meer terug, wel is het belangrijk om 1 x per jaar terug te komen voor 1 behandeling om de nieuwe haren te vernietigen. Met de tijd kunnen er zich nieuwe haartjes ontwikkelen, dankzij de hormonen. Gelukkig zullen dit er niet veel zijn en zijn deze met 1 behandeling verwijderd.

Vanaf welke leeftijd mag er definitief onthaart worden? 

In principe vanaf iedere leeftijd, wel is het belangrijk om rekening te houden met de hormonen, de haargroei kan hierdoor veranderen.

Het is belangrijk dat u tussentijds de haren niet harst, epileert of onthaart met ontharingscrème. Scheren of knippen tussentijds mag altijd!

Voor de behandeling is het belangrijk dat u de haren op het gewenste gebied netjes scheert, alleen dan kunnen wij de behandeling uitvoeren.

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Wij gaan verhuizen! Vanaf mei is ons nieuwe adres : Zeemanstraat 61 in Barendrecht.    

Lees meer
Meer nieuws
 • Definitief ontharen

  Pijnloze en effectieve laserbehandeling

  Meer informatie over definitief ontharen

  Klik hier!
 • De Salon

  De salon

  Ontspanning en comfort is bij ons belangrijk

  Bekijk foto’s